Kracht en Stabiliteit Online

Kracht en Stabiliteit Online is dé digitale aanvulling op de succesvolle boekenreeks Kracht- en Stabiliteitstraining van topfysiotherapeut Wilfred Sip. Het is een helder ingerichte databank voor gezondheidsprofessionals, met meer dan 1100 oefeningen, gericht op revalidatie en krachttraining. De oefeningen zijn weergegeven in foto's en video’s en worden ondersteund door instructies en variaties. Het is een ideaal hulpmiddel bij het uitleggen en opgeven van oefeningen aan je cliënt, zowel in je praktijk als thuis. Je kunt je cliënt de oefeningen direct laten uitvoeren, met de uitleg en video’s erbij, of simpelweg toesturen om thuis te bekijken. Zowel voor langdurige behandelplannen als voor korte behandelperiodes is Kracht en Stabiliteit Online de snelste route naar een adequaat trainingsprogramma.

Meld je nu aan voor een abonnement. 
Een jaarabonnement op Kracht en Stabiliteit Online kost € 60,00 excl. btw.
Voor vijf euro per maand kun je onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide database met oefeningen in foto’s en video’s.
Je kunt vanuit de website oefeningen heel eenvoudig delen met je cliënten. Zo kun je ook ‘op afstand’ je cliënten helpen om in beweging te komen én te blijven!

Meer voordelen:

  • Kracht en Stabiliteit Online is de meest volledige databank aan oefeningen die er is
  • Het gebruik van de website is intuïtief en snel.
  • Kracht en Stabiliteit Online maakt uitsluitend gebruik van video-opnames van personen.
  • Als je in je praktijk gebruik maakt van tablets, kun je tegelijkertijd verschillende cliënten diverse oefeningen meegeven.
  • Je hoeft geen cliëntprofiel aan te maken om aan de slag te kunnen met de databank, hierdoor zijn geen extra administratieve inspanningen nodig.
Demo: